Mandelbiscotti

CA. 50 STK.

250 g. hvedemel
225 g. sukker
½ tsk. bagepulver
2 æg (str.L)
1 æggeblomme
175 g. hele mandler med hinde
revet skal og saft af 1 vasket citron

Bland mel, sukker og bagepulver godt i en skål. 
Rør alle de resterende ingredienser i og ælt til en ensartet dej med hænderne.
Form og rul dejen i 2 ca. 20 cm lange, "flade" pølser. Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i.
Læg rillerne på bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 175 grader i 20 minutter.
Tag nu de let bagte flade pølser ud af ovnen og afkøl dem lidt inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver.
Læg dem igen på bagepapir og bag dem i yderligere 10 minutter.
Tag biscottierne ud og lad dem køle af på en bagerist.
Opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.

Nyd dem til en god kop the eller kaffe, på en efterårsdag :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s